Благи вкусови

 • Protekal пудинг од ванила
 • Protekal пудинг од карамела
 • Protekal пудинг од чоколадо
 • Protekal пудинг од јагода
 • Protekal пудинг од чоколадо и карамела со парчиња чоколадо (без глутен)
 • Protekal пудинг од кокос (без глутен)
 • Protekal чоколаден мус
 • Protekal мусли со вкус на јаболко и цимет
 • Protekal ванила мусли
 • Protekal чоколаден мусли
 • Protekal страчатела десерт
 • Protekal сутлијаш
 • Protekal чоколаден мафин
 • Protekal палачинка со банана и чоколадо
 • Protekal палачинка со јаболко и карамела
 • Protekal прелив од малина
 • Protekal прелив од мед
 • Protekal прелив од чоколадо
 • Protekal чоколаден сладолед
 • Protekal сладолед со јагода
 • Protekal сладолед со ванила и лешник
 • Protekal дулче ди лече десерт
 • Protekal банана спли десерт