Пијалоци

 • Ладни пијалоци
  • Protekal пијалок со вкус на портокал
  • Protekal пијалок со вкус на праска и манго
  • Protekal пијалок со вкус на грејпфрут
  • Protekal шејк со вкус на ванила
  • Protekal шејк со вкус на чоколадо
  • Protekal шејк со вкус на праска
  • Protekal шејк со вкус на малина
  • Protekal кола пијалок
  • Protekal милк шејк
  • Protekal леден чај од праска
  • Protekal чоколаден пијалок (без глутен)
  • Protekal сок од јаболко (без глутен)
 • Топли пијалоци
  • Protekal какао пијалок
  • Protekal капучино пијалок
  • Protekal темно топло чоколадо
  • Protekal топло бело чоколадо
  • Protekal млеко за кафе
  • Protekal кафе лате (без глутен)