Pijet

 • Pijet e ftohta:
  • Pije Protekal me shije Portokalli
  • Pije Protekal me shije pjeshke dhe të mangos
  • Pije Protekal me shije grejpfruti
  • Pije Protekal me shije vanillë
  • Pije Protekal me shije çokollade
  • Pije Protekal cola
  • Protekal milk shejk
 • Pije të nxehta:
  • Pije Protekal kakao
  • Pije Protekal kapuçino
  • Pije Protekal çokolladë e nxehtë e bardhë
  • Protekal qumësht për kafe