Shije të ëmbla

 • Protekal puding vanille
 • Protekal Puding karamele
 • Protekal Puding çokollade
 • Protekal Puding i dredhëzës
 • Protekal mus i çokolladës
 • Protekal musli me shije mollë-cimet
 • Protekal musli vanillë
 • Protekal musli çokolladë
 • Protekal desert straciatella
 • Protekal sutliash
 • Protekal mafin i çokolladës
 • Protekal palpeta me banana dhe çokolladë
 • Protekal palpeta me mollë dhe karamel
 • Protekal salcë nga mjedrat
 • Protekal salcë nga mjalta
 • Protekal salcë nga çokollada
 • Protekal akullore e çokolladës
 • Protekal akullore e dredhëzës
 • Protekal akullore e vanillës me lajthi