Видеа

Емисија на Алфа ТВ, Како Велика Ангелкова изгуби 70кг за една година со Protekal диетата

Во дневникот на Канал5 ТВ Пејачката Наташа Мијата раскажува како изгубила над 40кг за 6 месеци

Интервју со др.Гордана Марковиќ, Емисија: Живот со стил, Алфа телевизија

Погледнете интервју со др. Гордана Марковиќ, кој што се емитуваше на Pink15+ и Канал 5

Protekal - Протеинска диета - ТВ СИТЕЛ

Protekal - Протеинска диета - МТВ1 - 1дел

Protekal - Протеинска диета - МТВ1 - 2дел