Актуелности

zanas6Во просториите на Венустас ДОО Скопје, на 16.10.2011. година се одржа едукација за првата група лекари од Македонија. Учество земаа 20 лекари од Скопје, Гевгелија, Струга и Велес. Едукацијата беше спроведена од страна на Др. Агустин Молинс Олмос, Председател на шпанското здружение за протеинска диета.