За лекари

Protekal-протеинската диета е научен метод на слабеење која е базирана на докторската дисертација на др. Џорџ Блекбраон, одбранета на Харвард универзитетот во 1971. Се спроведува исклучиво под водство на лекари специјално едуцирани за тоа.

Представува единствен научен метод кој доведува до брзо, ефикасно и сигурно регулирање на телесната тежина. До сега е применета на над 30 милиони луѓе ширум светот. Ова диета исто така помага во регулација на шеќер, холестерол и триглицериди во крвта. Се спроведува исклучиво со докторски рецепт.

Protekalдиетата ја практицираат исклучиво едуцирани лекари за протеинска диета. За ова диета можат да се едуцираат доктори од сите специјалности, вработени како во државни, така и во приватни медецински установи.

Не ја пропуштајте можноста да ја посетувате следната бесплатна едукација.

Повеќе информации на следните телефони:
02/ 2461 810
078/353 354