Здрав и научен метод на слабеење под надзор на лекар

Во мартовското издание на магазинот УБАВИНА И ЗДРАВЈЕ излезе прилог ЗДРАВ И НАУЧЕН МЕТОД НА СЛАБЕЕЊЕ ПОД НАДЗОР НА ЛЕКАР.