Информирајте се!
За повеќе информации и сите прашања во врска со Protekal диета, можете да не контактирате на телефон или e-mail.

Закажете консултација
Доколку сакате да закажете консултации и преглед, можете да се јавите на телефон, e-mail или дојдете во нашите простории.

Контакт форма

Контакт инфо

 

Венустас ДОО, Скопје

Бул. Јане Сандански 9а, локал 10, 1000 Скопје.
Тел: ( 389) 22 46 18 10
Мобилен: ( 389) 78 353 354
E-mail: info@protekal.mk

 

Dietal Sh.p.k.

Bregu i Diellit Z. Qender lam.1, lok.3, Prishtina.
Phone: (+377 ) 45 744440
E-mail: infoks@protekal.mk