Најдобрата инвестиција е Вашето здравје

Во декемвриското издание на магазинот УБАВИНА И ЗДРАВЈЕ излезе прилог каде што Др. Гордана Марковиќ кажа: „Најдобрата инвестиција е Вашето здравје“.