Blog Archives

Si I kam humbur 70 kilogram për një vit

Велика Ангелкова од Скопје Para se të fillojë me historinë time të shkurtër, nuk mundem të mos e them mendimin tim për ushqimin. Ushqimi është varshmëri, me peshë të njejtë si çdo varshmëri tjetër, une i admirojë ata që nuk e kanë. Dhe kështu çdo natë pajtohesha me veten që të fillojë dietën në mëngjes, në mëngjes filloja me më shumë ushqim, dhe prap e hidhëruar me veten dhe ashtu në rreth. Një rreth i madh, i gjatë d ...
Read more

UNË DUA VETËM TI INKURAJOJ TË GJITHË

Para 4 vjetë e gjysëm në botë kam sjellur një engjëll të vogël dhe isha shumë e lumtur dhe se paku mendoja të shikoja në pasqyrë. Kur ky engjëll i vogël u rrit dhe filloi të kuptojë dhe të flas vazhdimisht më thonte se sa më donte .Por une e kuptova që ata dy sy të vegjël të sinqert tregonin që te nëna mungonte diçka. Nuk dëshiroja ta pranoj atë, por ato më thonin mua se sa jam plotësuar. Kështu ndodhi deri sa nuk fillova me PROTEKAL. Së fundi unë dua vetëm t ...
Read more

Natasha Mijata

Këngëtarja maqedonase Natasha Mijatoviç- Mijata pas një pauze të gjatë u kthye në skenë me këngën “Si fëmijë të vegjël” e cila është shumë e ndëgjuar në radio. Përveç me material të ri, ajo ka tërhequr vëmendjen e publikut edhe me pamjen. Për gjashtë muaj, është dobësuar 40 kg dhe është e lumtur për këtë. Para kësaj për shkak të trupit nuk ka mundur të ndjek shpirtin e saj avanturist. Ke ide dhe plane të panumërta, dhe menzi mbledh forcën për t’ ...
Read more

Filipi nga Bitola

Kur të ndaloni të kërkoni justifikime, do të filloni të gjeni rezultate. P.S. Falenderim i madh për Dr.Gordana Markoviq për regjimin në ushqim të cilin ma rekomandoi me emrin PROTEKAL http:// www.Protekal.mk ...
Read more

Melita Rakiqevik në intervistën për NMD zbulon sekretin e saj për trupin e përsosur

Зависник од мода и фитнес Melita Rakiqevik e mbajmë mend nga programet e saj edukative për kafshët, ndërsa përhap energji pozitive me buzëqeshjen e saj të vazhdueshme dhe me kthejlltësinë e saj. Në vitet e fundit Melita nuk është në ekranet e vogla, por vazhdimisht e pranishme në rrjetet sociale ku ka shkaktuar edhe më shumë vëmendje se mëpar me stilin e saj unik të modës dhe mbi të gjitha një pamje mahnitëse. Read more

Për gjysmë viti kam humbur 50 kilogram

Përshëndetje! Emri im është Tamara dhe kam 18 vjet. Sot ndihem mrekullueshëm dhe lirisht mund të them se më në fund kam ndjerë bukurinë e jetës.   Vetëm para shtatë muajve isha vajza më e palumtur në planet- të paktën unë kam menduar kështu. Me vetëm 17 vjet, me peshë të tepërt trupore, punës joaktive të gjëndrës tiroide dhe shumë çrregullime të tjera metabolike përcjellëse, pak është të thuhet se kam qenë edhe në depresion, e trishtuar, e ve ...
Read more