Blog Archives

Dietë pa uri

Në edicionin e shkurtit Bukuria dhe Shëndeti është publikuar artikulli ku Dr.Gordana Markoviq tregon Se si të liroheni nga kilogramët e rifituar në kohën  e festive. ...
Read more

Dietë efektive pa uri

Në edicionin e marsit të revistës Bukuria dhe Shëndeti është publikuar artikulli Metoda e shëndetshme shkencore për dobësim nën mbikqyrjen e mjekut Në edicionin e majit të revistës Bukuria dhe Shëndeti është publikuar artikulli për dietën proteinike Protekal. ...
Read more

Si jam dobësuar 43 kilogramë

Në edicioni e dhjetorit të vitit 2014 të revistës Bukuria dhe Shëndeti do të gjeni dëshminë e këngëtares Natasha Mijata “Si jam dobësuar 43 kilogramë”. ...
Read more