Aktualitete

zanas6

Në ambientet e Venustas Sh.p.k. Shhkup, me 16.10.2011 trajnimi është mbajtur në grupin e parë të mjekëve nga Maqedonia. Kanë marr pjesë 20 mjek nga Shkupi, Gjevgjelia, Struga, dhe Velesi. Trajnimi është mbajtur nga Dr.Agustin Molins Olmas, President i Shoqatës Spanjolle për dietën proteinike.