Për mjekët

Protekal dieta proteinike është metodë shkencore e dobësimit e cila bazohet në disertacionin e doktoraturës së dr.George Blackbraon, e mbrojtur në Universitetin e Harvardit me 1971. Aplikohet eksuzivisht nën drejtimin e mjekëve të trajnuar posaçërisht për të.

Përfaqëson një metodë unike shkencore që çon deri te rregullimi i shpejtë, efikas dhe i sigurtë i peshës trupore. Deri më tani është aplikuar deri në 30 milion njerëz në mbarë botën. Kjo dietë gjithashtu ndihmon në rregullimin e sheqerit, kolesterolit dhe triglicerideve në gjak. Zbatohet vetëm me recept të mjekut.

Protekal dietën e praktikojnë eksluzivisht vetëm mjekët e edukuar për dietën proteinike. Për këtë dietë mund të edukohen mjekët nga të gjitha specialitet, si të punësuarit në institucionet shtetërore ashtu dhe ato private. Mos humbisni mundësin për të vizituar trajnimin e ardhshëm pa pagesë.