Si jam dobësuar 43 kilogramë

Në edicioni e dhjetorit të vitit 2014 të revistës Bukuria dhe Shëndeti do të gjeni dëshminë e këngëtares Natasha Mijata “Si jam dobësuar 43 kilogramë”.