UNË DUA VETËM TI INKURAJOJ TË GJITHË

Para 4 vjetë e gjysëm në botë kam sjellur një engjëll të vogël dhe isha shumë e lumtur dhe se paku mendoja të shikoja në pasqyrë. Kur ky engjëll i vogël u rrit dhe filloi të kuptojë dhe të flas vazhdimisht më thonte se sa më donte .Por une e kuptova që ata dy sy të vegjël të sinqert tregonin që te nëna mungonte diçka. Nuk dëshiroja ta pranoj atë, por ato më thonin mua se sa jam plotësuar. Kështu ndodhi deri sa nuk fillova me PROTEKAL.

Së fundi unë dua vetëm t’i inkurajoj të gjithë që janë në situatë të ngjajshme si në këtë historinë timën. Për të filluar menjëher pa frikë dhe pa hezitim një falimenderim të madh PROTEKAL DIETËS, dhe natyrisht të gjithë atyre që më përkrahen dhe më dhanë mbështetjen maksimale.