Во мартовското издание на магазинот УБАВИНА И ЗДРАВЈЕ излезе прилог ЗДРАВ И НАУЧЕН МЕТОД НА СЛАБЕЕЊЕ ПОД НАДЗОР НА ЛЕКАР.

Здрав и научен метод на слабеење под надзор на лекар
Сподели со љубов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top