Контакт

ВЕНУСТАС ДОО

svg+locator+map+map+pin+marker+pin+icon-1320185158375746263-removebg-preview

Адреса

Јане Сандански 9а, локал 10 1000 Скопје, Северна Македонија.

download-removebg-preview

Телефон:

Тел.: (389) 22 46 18 10
Моб.: (389) 78 353 354

download__1_-removebg-preview

Емаил:

info@protekal.mk

Контакт форма

НАШИ ЌЕРКИ КОМПАНИИ

Dietal Sh.p.k.
svg+locator+map+map+pin+marker+pin+icon-1320185158375746263-removebg-preview

Адреса

Lagjja e Spitalit rruga Muharrem Fejza, Lokal 1 Prishtine, Kosovo.

download-removebg-preview

Телефон

(377 ) 45 744440

download__1_-removebg-preview

Емаил

infoks@protekal.mk

Pro-Dietal Sh.p.k.

svg+locator+map+map+pin+marker+pin+icon-1320185158375746263-removebg-preview

Адреса

Rruga “Tish Daija”, Kompleksi Kika 2, Komuna e Parisit, Tirane, Albania.

download-removebg-preview

Телефон

(+355) 68 2783783

download__1_-removebg-preview

e-mail

albania@protekal.mk

Локација Скопје

Локација Приштина

Локација Тирана

Let's talk

Информирајте се!
За повеќе информации и сите прашања во врска со Protekal диета, можете да не контактирате на телефон или e-mail.

Закажете консултација
Доколку сакате да закажете консултации и преглед, можете да се јавите на телефон, e-mail или дојдете во нашите простории.

Scroll to top