Во декемвриското издание 2014. година во магазинот УБАВИНА И ЗДРАВЈЕ ќе го најдете Сведоштвото на пејачката Наташа Мијата ,„Како ослабев 43“. Кликнете на линк за да го прочитате прилогот:

Како ослабев 43 кг
Сподели со љубов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top