Во декемвриското издание на магазинот УБАВИНА И ЗДРАВЈЕ излезе прилог каде што Др. Гордана Марковиќ кажа: „Најдобрата инвестиција е Вашето здравје“.

Најдобрата инвестиција е Вашето здравје
Сподели со љубов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top