Во ноемвриското издание на магазинот УБАВИНА И ЗДРАВЈЕ излезе прилог за пристигнувањето на Protekal протеинска диета во Македонија.

Protekal пристигна во Македонија
Сподели со љубов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top