Kontakti

Venustas Ltd, Skopje

svg+locator+map+map+pin+marker+pin+icon-1320185158375746263-removebg-preview

Address

Bul. Jane Sandanski 9a/10, 1000 Skopje, Macedonia.

download-removebg-preview

Phone:

Fax: (389) 22 46 18 10
Cell phone.: (389) 78 353 354

download__1_-removebg-preview

Email

info@protekal.mk

Forma për kontaktin

KOMPANIT TONA VAJZ

Dietal Sh.p.k.
svg+locator+map+map+pin+marker+pin+icon-1320185158375746263-removebg-preview

Address

Lagjja e Spitalit rruga Muharrem Fejza, Lokal 1 Prishtine, Kosovo.

download-removebg-preview

Phone

(377 ) 45 744440

download__1_-removebg-preview

Email

infoks@protekal.mk

Pro-Dietal Sh.p.k.

svg+locator+map+map+pin+marker+pin+icon-1320185158375746263-removebg-preview

Address

Rruga “Tish Daija”, Kompleksi Kika 2, Komuna e Parisit, Tirane, Albania.

download-removebg-preview

Phone

(+355) 68 2783783

download__1_-removebg-preview

Email

albania@protekal.mk

Vendndodhja Skopje

Vendndodhja Prishtina

Vendndodhja Tirana

Let's talk

Informohuni!
Për më shumë informacion dhe çdo pyetje në lidhje me dietën Protekal, mund të na kontaktoni me telefon ose e-mail.
Caktoni një konsultë
Nëse dëshironi të caktoni një konsultë dhe ekzaminim, mund të telefononi, e-mail ose të vini në ambientet tona.

Scroll to top