Author: admin

Како ослабев 43 кг

Во декемвриското издание 2014. година во магазинот УБАВИНА И ЗДРАВЈЕ ќе го најдете Сведоштвото на пејачката Наташа Мијата ,„Како ослабев 43“. Кликнете на линк за да го прочитате прилогот:

Scroll to top