Author: admin

Протекал Декстрин влакна

Во 2016. јануарското издание на магазинот УБАВИНА И ЗДРАВЈЕ излезе прилог за Протекал Декстрин влакна

Како ослабев 43 кг

Во декемвриското издание 2014. година во магазинот УБАВИНА И ЗДРАВЈЕ ќе го најдете Сведоштвото на пејачката Наташа Мијата ,„Како ослабев 43“. Кликнете на линк за да го прочитате прилогот:

Protekal пристигна во Македонија

Во ноемвриското издание на магазинот УБАВИНА И ЗДРАВЈЕ излезе прилог за пристигнувањето на Protekal протеинска диета во Македонија.

Слабеење со задоволство

Во августовското издание на магазинот Убавина и здравје излезе прилог за http://www.viagragenericoes24.com/precio-de-la-viagra Protekal протеинската диета.

Најдобрата инвестиција е Вашето здравје

Во декемвриското издание на магазинот УБАВИНА И ЗДРАВЈЕ излезе прилог каде што Др. Гордана Марковиќ кажа: „Најдобрата инвестиција е Вашето здравје“.

Здрав и научен метод на слабеење под надзор на лекар

Во мартовското издание на магазинот УБАВИНА И ЗДРАВЈЕ излезе прилог ЗДРАВ И НАУЧЕН МЕТОД НА СЛАБЕЕЊЕ ПОД НАДЗОР НА ЛЕКАР.

Протеинска диета – Грациа

Во јануарското издание на магазинот GRAZIA излезе прилог за протеинската диета

Ефикасна диета без гладување

Во мајското издание на магазинот Убавина и здравје излезе прилог за Protekal протеинската диета.

Scroll to top