Елена Домазетовска Тапанџиоска од Скопје

Пред 4 и пол години на светов донесов едно мало ангелче и мислев дека имам се на светов и бев најсреќна, а најмалку се гледав во огледало.

Кога овој мал ангел порасна и почна да разбира и зборува постојано ми кажуваше колку ме сака, ама јас сфаќав дека тие две мали искрени очиња кои претходно кога ќе ме погледнеа зрачеа како искрички, сега зрачат со љубов ама нешто им недостасува кај мама. Несакав да си признам, но таа постојано ми кажуваше колку многy сум дебела. 

Почнував и се откажував од диетите се до моментот додека не се впуштив во прикaзната Protekal.И на крај уште еднаш сакам само да ги охрабрам сите оние кои се пронаоѓаат во оваа приказна, да почнат веднаш без страв и двоумење. И само уште еднаш најголемо благодарам на Protekal Диета и секако на сите оние кои ме следеа и ми даваа максимална поддршка.

Елена Домазетовска Тапанџиоска од Скопје
Scroll to top