• Dietë mjekësore pa rrezik, nën mbikëqyrjen e të jekut

 • Dobësim pa uri. Më shumë se 100 produkte të shijshme

 • Formë perfekte me humbje yndyre dhe forcim të masës muskulore

 • Shërim i diabetit dhe rregullimi i yndyrave në gjak pa ilaçe

 • Ushqimi i prodhuar në Francë

 • Dobësim i garantuar me humbje të shpejtë të peshës

 • Para dhe pas, Velika Angelkova nga Shkupi -70kg

dëshirë
konsultimet
Testi i gjakut
ekzaminimi i parë
dietë
kontrollet
SHIKIM PERFEKT
SH HENDETI
kënaqësi

Dieta Protekal mund të mbahet edhe online. Mendoni ndryshe, veproni shëndetshëm!

Përse Protekal dieta?

  • 100% humbje e shpejtë e kilogramëve
  • Humbje vetëm e shtresave yndyrore
  • Ruajtja e masës muskulore
  • Ju nuk do të jeni të uritur apo në ankth
  • Plot energji
  • Rregullimi i sheqerit dhe yndyrës në gjak
  • Nuk ka kthim të kilogramëve
  • Nën mbikqyrjen e rreptë të mjekut

Dieta Protekal mund të mbahet edhe online.

Mendoni ndryshe, veproni shëndetshëm!

Produktet

Shumëllojshmëri  e gjerë e produkteve Protekal përfshin më shumë se 100 produkte të ndryshme të kripura, të ëmbla, pije, çokolada, biskota, si dhe produkte  kozmetike ushqyese.

Dieta proteinike

Konsumoni ushqime që përmbajnë proteina me vlerë të lartë biologjike dhe indeks të ulët të yndyrave dhe karbohidrateve

Kjo metodë shkencore bazohet në konsumimin e ushqimeve që përmbajnë proteina me vlerë të lartë bilogjike dhe indeks të ultë te yndyrërave dhe karbohidrateve. Kjo shkakton ndryshime të caktuara metabolike në organizëm dhe vjen deri te furnizimi me energji-nga rezervat e veta yndyrore. Duke ju falendëruar konsumit të ultë të karbohidrateve ndodh hipoglikemia (nivel i ultë i insulinës në gjak) duke shkaktuar lipolizën (dekompenzimin e yndyrës). Acidet yndyrore oksidohen në organet e ketonit që tani janë bërë burim i energjisë, por përvec kësaj kanë edhe efektin anorkesik-mungesë të urisë dhe disponim të mirë dhe shumë energji. Si rezultat i këtyre ndryshimeve metabolike të përshkruara, dieta proteinike karakterizohet me mungesën e urisë, humor të mirë, humbje të shpejtë të yndyrës trupore dhe ruajtjen e masës muskulore.

Llogaritni peshën tuaj ideale

INDEKSI I MASAVE TOD TRUPIT

0
klientë të kënaqur
0 kg
PESHAT E HUMBURA
0
ASORTIMI I PRODUKTEVE
0
klientë të kënaqur
0 kg
PESHAT E HUMBURA
0
ASORTIMI I PRODUKTEVE

Histori të vërteta

timthumb

Këngëtarja maqedonase Natasa Mijatovic

Para se të humbisja 40 kilogramë, mezi ngrihesha nga shtrati. Pas një pauze të gjatë, Mijata u kthye në skenë me këngën "Kur fëmijët janë të vegjël", e cila tashmë po luan në radio. Përveç materialit të ri, ajo tërhoqi vëmendjen e publikut edhe me paraqitjen e saj. Në gjashtë muaj, ajo humbi 40 kilogramë dhe është e lumtur për shkak të asaj ...

Emri im është Tamara dhe jam 18 vjeç.

Në gjysmë viti humba 50 kilogramë Përshëndetje! Emri im është Tamara dhe jam 18 vjeç. Sot ndihem mrekullisht dhe lirisht mund të them se më në fund ndjeva bukurinë e jetës. Vetëm shtatë muaj më parë isha vajza më e lumtur në planet - të paktën kështu mendova.

timthumb (15)

Velika Angelkova nga Shkupi

Edhe para se të filloj historinë time të shkurtër, nuk mund të mos shpreh mendimin tim për ushqimin. Ushqimi është zili - me të njëjtën peshë si çdo zili tjetër, i admiroj ata që nuk e kanë. Dhe ndërsa çdo natë pajtohesha me veten për dietën që do të filloja në mëngjes, e fillova mëngjesin me shumë ushqim.

Keni nevojë? Na kontaktoni menjëherë

Scroll to top