Blog

Како изгубив 70 килограми за една година

Велика Ангелкова од Скопје И пред да започнам со мојата кратка приказна не можам, а да не го кажам своето мислење за храната. Храната е зависност – со иста тежина, како и секоја друга зависност, им се восхитувам на оние кои ја немале. И додека секоја вечер се договарав со себе за диетата која ќе […]

Пред да ослабам 40 килограми, едвај собирав сила да станам од кревет

Македонската пејачка Наташа Мијатовиќ – Мијата по подолга пауза се врати на сцената со песната „Kо деца мали“, која веќе се врти на радиостаниците. Освен со новиот материјал, таа го привлече вниманието на јавноста и со изгледот. За шест месеци, ослабна 40 килограми и е среќна поради тоа. Вели дека порано телото не можело да […]

За половина година изгубив 50 килограми

Здраво! Денеска се чувствувам прекрасно и слободно можам да кажам дека конечно ја почувствував убавината на животот. Пред само седум месеци бев најнесреќното девојче на планетава – барем јас така мислев. Со само 17 години, прекумерна телесна тежина, неактивна функција на тироидната жлезда и низа други пропратни метаболни пореметувања, малку е да кажам дека бев […]

Мелита Ракичевиќ во интервју за НМД ја открива тајната за совршено тело

Македонската пејачка Наташа Мијатовиќ – Мијата по подолга пауза се врати на сцената со песната „Kо деца мали“, која веќе се врти на радијата. Освен со новиот материјал, таа го привлече вниманието на јавноста и со изгледот. За шест месеци, ослабе 40 килограми и е среќна поради тоа. Вели дека порано телото не можело да […]

Елена Домазетовска Тапанџиоска од Скопје

Пред 4 и пол години на светов донесов едно мало ангелче и мислев дека имам се на светов и бев најсреќна, а најмалку се гледав во огледало. Кога овој мал ангел порасна и почна да разбира и зборува постојано ми кажуваше колку ме сака, ама јас сфаќав дека тие две мали искрени очиња кои претходно […]

Филип Анастасиевски од Битола

Кога ќе престаните да барате изговори, ќе почните да наоѓате резултати P.S. Голема благодарност до Др. Гордана Марковиќ за режимот на исхрана која ми го препорача по име: PROTEKAL http://www.protekal.mk/

Scroll to top