Како изгубив 70 килограми за една година
By admin / August 11, 2021

Како изгубив 70 килограми за една година

Велика Ангелкова од Скопје И пред да започнам со мојата кратка приказна не можам, а да не го кажам своето…

Read More
Пред да ослабам 40 килограми, едвај собирав сила да станам од кревет
By admin / August 9, 2021

Пред да ослабам 40 килограми, едвај собирав сила да станам од кревет

Македонската пејачка Наташа Мијатовиќ – Мијата по подолга пауза се врати на сцената со песната „Kо деца мали“, која веќе…

Read More
За половина година изгубив 50 килограми
By admin / August 9, 2021

За половина година изгубив 50 килограми

Здраво! Денеска се чувствувам прекрасно и слободно можам да кажам дека конечно ја почувствував убавината на животот. Пред само седум…

Read More
Елена Домазетовска Тапанџиоска од Скопје
By admin / August 8, 2021

Елена Домазетовска Тапанџиоска од Скопје

Пред 4 и пол години на светов донесов едно мало ангелче и мислев дека имам се на светов и бев…

Read More
Мелита Ракичевиќ во интервју за НМД ја открива тајната за совршено тело
By admin / August 7, 2021

Мелита Ракичевиќ во интервју за НМД ја открива тајната за совршено тело

Македонската пејачка Наташа Мијатовиќ – Мијата по подолга пауза се врати на сцената со песната „Kо деца мали“, која веќе…

Read More

Scroll to top