Si I kam humbur 70 kilogram për një vit
By admin / #!30Sht, 11 Sht 2021 08:17:56 +0000p5630#30Sht, 11 Sht 2021 08:17:56 +0000p-8+00:003030+00:00x30 11am30am-30Sht, 11 Sht 2021 08:17:56 +0000p8+00:003030+00:00x302021Sht, 11 Sht 2021 08:17:56 +0000178179amE shtunë=762#!30Sht, 11 Sht 2021 08:17:56 +0000p+00:009#Shtator 11, 2021#!30Sht, 11 Sht 2021 08:17:56 +0000p5630#/30Sht, 11 Sht 2021 08:17:56 +0000p-8+00:003030+00:00x30#!30Sht, 11 Sht 2021 08:17:56 +0000p+00:009#

Si I kam humbur 70 kilogram për një vit

Велика Ангелкова од Скопје Para se të fillojë me historinë time të shkurtër, nuk mundem të mos e them mendimin...

Read More
Për gjysmë viti kam humbur 50 kilogram
By admin / #!30Enj, 09 Sht 2021 08:19:39 +0000p3930#30Enj, 09 Sht 2021 08:19:39 +0000p-8+00:003030+00:00x30 09am30am-30Enj, 09 Sht 2021 08:19:39 +0000p8+00:003030+00:00x302021Enj, 09 Sht 2021 08:19:39 +0000198199amE enjte=762#!30Enj, 09 Sht 2021 08:19:39 +0000p+00:009#Shtator 9, 2021#!30Enj, 09 Sht 2021 08:19:39 +0000p3930#/30Enj, 09 Sht 2021 08:19:39 +0000p-8+00:003030+00:00x30#!30Enj, 09 Sht 2021 08:19:39 +0000p+00:009#

Për gjysmë viti kam humbur 50 kilogram

Përshëndetje! Emri im është Tamara dhe kam 18 vjet. Sot ndihem mrekullueshëm dhe lirisht mund të them se më në...

Read More
Melita Rakiqevik në intervistën për NMD zbulon sekretin e saj për trupin e përsosur
By admin / #!30Mar, 07 Sht 2021 08:27:20 +0000p2030#30Mar, 07 Sht 2021 08:27:20 +0000p-8+00:003030+00:00x30 07am30am-30Mar, 07 Sht 2021 08:27:20 +0000p8+00:003030+00:00x302021Mar, 07 Sht 2021 08:27:20 +0000278279amE martë=762#!30Mar, 07 Sht 2021 08:27:20 +0000p+00:009#Shtator 7, 2021#!30Mar, 07 Sht 2021 08:27:20 +0000p2030#/30Mar, 07 Sht 2021 08:27:20 +0000p-8+00:003030+00:00x30#!30Mar, 07 Sht 2021 08:27:20 +0000p+00:009#

Melita Rakiqevik në intervistën për NMD zbulon sekretin e saj për trupin e përsosur

Melita Rakiqevik e mbajmë mend nga programet e saj edukative për kafshët, ndërsa përhap energji pozitive me buzëqeshjen e saj...

Read More
Natasha Mijata
By admin / #!30Die, 05 Sht 2021 08:32:49 +0000p4930#30Die, 05 Sht 2021 08:32:49 +0000p-8+00:003030+00:00x30 05am30am-30Die, 05 Sht 2021 08:32:49 +0000p8+00:003030+00:00x302021Die, 05 Sht 2021 08:32:49 +0000328329amE diel=762#!30Die, 05 Sht 2021 08:32:49 +0000p+00:009#Shtator 5, 2021#!30Die, 05 Sht 2021 08:32:49 +0000p4930#/30Die, 05 Sht 2021 08:32:49 +0000p-8+00:003030+00:00x30#!30Die, 05 Sht 2021 08:32:49 +0000p+00:009#

Natasha Mijata

Këngëtarja maqedonase Natasha Mijatoviç- Mijata pas një pauze të gjatë u kthye në skenë me këngën “Si fëmijë të vegjël”...

Read More
Scroll to top