За половина година изгубив 50 килограми

Здраво!

Денеска се чувствувам прекрасно и слободно можам да кажам дека конечно ја почувствував убавината на животот.

Пред само седум месеци бев најнесреќното девојче на планетава – барем јас така мислев. Со само 17 години, прекумерна телесна тежина, неактивна функција на тироидната жлезда и низа други пропратни метаболни пореметувања, малку е да кажам дека бев депресивна, тажна, осамена и без желба за живот.

Сосема случајно, разбрав за Protekal, или подобро кажано “храна која може да ни го промени животот!”
Веднаш закажав консултативна средба со Др. Гордана Марковиќ.
Уште при првата средба и опуштениот разговор со докторката, ја почувствував онаа боженствена верба во себе дека тука е мојот спас.
Така и се случи. Protekal го излекува мојот живот!
Со вкусната храна на Protekal, јас успеав во намерата и мојот сон стана реален. Денеска, скоро и да ја имам својата идеална тежина. За половина година изгубив околу 50кг. Високиот крвен притисок, зголемените маснотии во крвта, аритмијата… веќе ги нема!

Бескрајно сум благодарна на Др. Марковиќ. Таа и Protekal ми дадоа најдобар подарок – ми подарија нов живот! Чувството е прекрасно кога знаете што сте постигнале и низ што сè сте поминале.
За мене, ова беше едно просветлување и вложување во самата себе. Сега имам подобар и посреќен живот. Протекал го излечи моето тело, но и мојата душа.

Научив дека она што го правиме денеска, ни создава основа за утре. Ова е момент за донесување на одлука. Мојот избор беше Protekal, нека биде и Ваш!

Бескрајно сум Ви благодарна и секогаш ќе Ве носам во моето срце,
Тамара.

За половина година изгубив 50 килограми
Scroll to top