Për gjysmë viti kam humbur 50 kilogram

Përshëndetje!

Emri im është Tamara dhe kam 18 vjet.

Sot ndihem mrekullueshëm dhe lirisht mund të them se më në fund kam ndjerë bukurinë e jetës.

Vetëm para shtatë muajve isha vajza më e palumtur në planet- të paktën unë kam menduar kështu. Me vetëm 17 vjet, me peshë të tepërt trupore, punës joaktive të gjëndrës tiroide dhe shumë çrregullime të tjera metabolike përcjellëse, pak është të thuhet se kam qenë edhe në depresion, e trishtuar, e vetmuar dhe pa dëshirë për jetën.

Vetëm rastësisht kam kuptuar për Protekallin ose më mire  ʺushqimi që mundet të ja’u ndryshon jetën!.”

Caktova menjëherë një takim konsultues me Dr.Gordana Markoviq.

Në takimin e parë dhe bisedë të relaksuar me doktoreshën, une ndjeva atë besimin hyjnor në veten time dhe se këtu është shëptimi im.

Dhe ashtu ishte. Protekal ka shëruar jetën time!

Me ushqimin e shijshëm Protekal une ia arrita që ëndrrën time ta bëjë realitet.

Sot, pothuajëse që edhe kam peshën time ideale. Për gjysmë viti kam humbur rreth 50 kg. Tensioni i lartë i gjakut, yndyra e grumbulluar në gjak, aritmia…. më nuk janë!

Une jam pafundësisht mirënjohëse Dr.Markoviq. Ajo dhe Protekalli më kanë dhënë dhuratën më të mirë-më kanë dhuruar një jetë të re! Është ndjenjë e mrekullueshme se çfarë keni arritur dhe kur e dini se nëpër  çfarë keni kaluar.

Për mua kjo ishte një iluminim dhe një investim në vetvete.Tani unë kam një jetë më të mirë dhe më të lumtur. Protekall ka shëruar trupin dhe shpirtin tim.

Kam mësuar se çfarë bëjmë sot, kemi krijuar bazën për nesër. Ky është një moment për marrjen e vnedimit. Zgjedhje ime ishte Protekalli, dhe le të jetë edhe i Juaji!

Unë jam pafundësisht mirënjohëse dhe gjithmonë do ta mbajë në zemrën time,

Tamara.

Për gjysmë viti kam humbur 50 kilogram
Scroll to top