Blog

Како изгубив 70 килограми за една година

Велика Ангелкова од Скопје И пред да започнам со мојата кратка приказна не можам, а да не го кажам своето мислење за храната. Храната е зависност – со иста тежина, како и секоја друга зависност, им се восхитувам на оние кои ја немале. И додека секоја вечер се договарав со себе за диетата која ќе […]

Пред да ослабам 40 килограми, едвај собирав сила да станам од кревет

Македонската пејачка Наташа Мијатовиќ – Мијата по подолга пауза се врати на сцената со песната „Kо деца мали“, која веќе се врти на радиостаниците. Освен со новиот материјал, таа го привлече вниманието на јавноста и со изгледот. За шест месеци, ослабна 40 килограми и е среќна поради тоа. Вели дека порано телото не можело да […]

За половина година изгубив 50 килограми

Здраво! Денеска се чувствувам прекрасно и слободно можам да кажам дека конечно ја почувствував убавината на животот. Пред само седум месеци бев најнесреќното девојче на планетава – барем јас така мислев. Со само 17 години, прекумерна телесна тежина, неактивна функција на тироидната жлезда и низа други пропратни метаболни пореметувања, малку е да кажам дека бев […]

Мелита Ракичевиќ во интервју за НМД ја открива тајната за совршено тело

Македонската пејачка Наташа Мијатовиќ – Мијата по подолга пауза се врати на сцената со песната „Kо деца мали“, која веќе се врти на радијата. Освен со новиот материјал, таа го привлече вниманието на јавноста и со изгледот. За шест месеци, ослабе 40 килограми и е среќна поради тоа. Вели дека порано телото не можело да […]

Елена Домазетовска Тапанџиоска од Скопје

Пред 4 и пол години на светов донесов едно мало ангелче и мислев дека имам се на светов и бев најсреќна, а најмалку се гледав во огледало. Кога овој мал ангел порасна и почна да разбира и зборува постојано ми кажуваше колку ме сака, ама јас сфаќав дека тие две мали искрени очиња кои претходно […]

Scroll to top