ddd

Како изгубив 70 килограми за една година
By admin / August 11, 2021

Како изгубив 70 килограми за една година

Велика Ангелкова од Скопје И пред да започнам со мојата кратка приказна не можам, а да не го кажам своето...

Read More
Пред да ослабам 40 килограми, едвај собирав сила да станам од кревет
By admin / August 9, 2021

Пред да ослабам 40 килограми, едвај собирав сила да станам од кревет

Македонската пејачка Наташа Мијатовиќ – Мијата по подолга пауза се врати на сцената со песната „Kо деца мали“, која веќе...

Read More
За половина година изгубив 50 килограми
By admin / August 9, 2021

За половина година изгубив 50 килограми

Здраво! Денеска се чувствувам прекрасно и слободно можам да кажам дека конечно ја почувствував убавината на животот. Пред само седум...

Read More
Елена Домазетовска Тапанџиоска од Скопје
By admin / August 8, 2021

Елена Домазетовска Тапанџиоска од Скопје

Пред 4 и пол години на светов донесов едно мало ангелче и мислев дека имам се на светов и бев...

Read More
Мелита Ракичевиќ во интервју за НМД ја открива тајната за совршено тело
By admin / August 7, 2021

Мелита Ракичевиќ во интервју за НМД ја открива тајната за совршено тело

Македонската пејачка Наташа Мијатовиќ – Мијата по подолга пауза се врати на сцената со песната „Kо деца мали“, која веќе...

Read More
Филип Анастасиевски од Битола
By admin / August 6, 2021

Филип Анастасиевски од Битола

Кога ќе престаните да барате изговори, ќе почните да наоѓате резултати P.S. Голема благодарност до Др. Гордана Марковиќ за режимот...

Read More

Scroll to top