Asortimenti i produkteve tona

Pijet

  • Pijet e ftohta
  • Protekal pije me shije të portokallit
  • Protekal qaj i ftohtë i pjeshkës
  • Protekal tetrapak pije me shije të çokoladës 
  • Protekal shejk me shije të pjeshkës
  • Protekal  shejk me shije të mjedrës
  • Protekal shejk  me shije të dredhëzës
  •  Protekal shejk me shije të bananës
  • Protekal shejk me shije të mangos
  • Protekal pije me shije të mollës (pa gluten)
  • Protekal millkshejk i bananës
  • Protekal shejk me shije të kafës
  • Pijet e ngrohura
  • Protekal pije kakao
  • Protekal pije kapuçino
  • Protekal çokoladë  e nxehtë 
  • Protekal kafe late (pa gluten)

Shije të ëmbëla


   • Protekal puding nga karamelja
   • Protekal puding nga çokolada
   • Protekal puding dredhëze
   • Protekal puding  nga çokolada dhe karamelja 
   • Protekal puding nga kokosi (pa gluten)
   • Protekal puding nga kajsija
   • Protekal musli me shije të mollës dhe kanellës
   • Protekal musli petit vanille
   • Protekal musli petit çokolade
   • Protekal sutliash
   • Protekal mafin i çokoladës
   • Protekal palpeta me banane dhe çokoladë
   • Protekal palpeta me mollë dhe karamel
   • Protekal akullore e çokoladës
   • Protekal akullore e vanillës me lajthi
   • Protekal  desert dulce di lece 
   • Protekal  desert banana split
   • Protekal krem për lyerje e çokoladës

Çokoladat dhe vafelat


 • Çokoladat
 • Protekal  krispi plus bar
 • Protekal bar me kikirik dhe karamel
 • Protekal kranç bar me  çokoladë dhe karamel
 • Protekal kranç bar  me brusnicë dhe boronicë
 • Proteka çoko break (kit kat)
 • Protekal kranç bar me kajsi


 • Biskotat dhe vafelat

 

 • Protekal keks me çokoladë
 • Protekal biskotë me krem (cookies)
 • Protekal vafell vanille
 • Protekal vafell çokolade
 • Protekal brauni me copëza çokolade
 • Protekal kube çokolade

Shije të njelmëta

  • Supat
  •  Protekal supë më këpurdha
  • Protekal  supë me perime dhe dvopek
  • Protekal supë meksikane 
  • Protekal supë pule me oriz
  • Protekal krem  supë pule me dvopek
  • Protekal supë franceze me qepë
  • Protekal supë me brokolli
  • Protekal supë tailandeze
  • Pica
  • Protekal pica
  • Protekal salcë për picë
  • Bukë proteinike
  • Protekal bukë
  • Protekal bukë me fara


  • Omletat
  • Protekal omlet me shije të përshutës
  • Protekal omlet mediteran
  • Protekal omlet me djath
  • Protekal omlet me qepë (pa gluten)
  • Kroketat 
  • Protekal kroketa me shije të pulës
  • Palpeta me shije të njelmëta 
  • Protekal  palpeta me djath dhe përshutë
  • Çipsat dhe grisinat
  • Protekal çips me krem dhe erëza
  • Protekal çips tortitos me shije të pulës
  • Protekal grisina me susam
  • Protekal çips soja çilli
  • Protekal  çips barbikju 
  • Protekal toptha me ajkë
  • Protekal mini baget
  • Pire
  • Protekal pire me patate
  • Rizoto
  • Protekal rizoto  me djath dhe këpurdha 


Suplementet për dietë

  • Natrium
  • Kalium
  • Kalcium
  • Magnezium
  • Vitaminat
  • Omega 3
  • Produkte për  shëndet dhe bukuri
  •  

Produktet për shëndet dhe bukuri

Kollagjen 

Celulit (për zvogëlim të celulitit)

Fibra dekstrin

Stevia 

Shejker plastike

A KA DUHUR? PYET MENJIHER MENJIHER

Scroll to top