Melita Rakiqevik në intervistën për NMD zbulon sekretin e saj për trupin e përsosur

Melita Rakiqevik e mbajmë mend nga programet e saj edukative për kafshët, ndërsa përhap energji pozitive me buzëqeshjen e saj të vazhdueshme dhe me kthejlltësinë e saj.

Në vitet e fundit Melita nuk është në ekranet e vogla, por vazhdimisht e pranishme në rrjetet sociale ku ka shkaktuar edhe më shumë vëmendje se mëpar me stilin e saj unik të modës dhe mbi të gjitha një pamje mahnitëse.

NMD vendosi të lut Melitën që të zbulojë si arrin të luftojë vitet, me stil të madh!

NMD: Melita, si arrin të mbani vijen e trupit, a jeni vegjetariane ose ndoshta vegane, apo ushqimi juaj është i llojllojshëm?

Melita Rakiqevik: Që një vit e gjysmë më parë kam filluar një regjim në ushqim të cilin ma ka rekomanduar Dr.Gordana Markoviç, isha një muaj në  dietën Protekal dhe fitova peshën time ideale dhe e përmirësova shëndetin, pamjen, lëkurën.

Në fakt, i kam humbur vetëm disa kilogram, por e bëri detoksimin e organizmit dhe kam larguar shprehitë e gabuara në ushqim, të cilat vite me radh, për shkak të punës  me stres me të cilën merrem spontanisht më ishin imponuar.

Pas përfundimit të dietës, për të cilën jam shumë e kënaqur, unë plotësisht kam ndryshuar mënyrënhttp://www.viagragenericoes24.com/venta-de-viagra

e të ushqyerit. Në bazë të ushqimit e cila bazohet në proteina dhe perime, 4-5 shujta të vogla dhe shumë ujë!

Çdo gjë që konsumojë është pa yndyrë, gati kurr nuk konsumojë ëmbël, evetualisht fruta si zëvendësim.

Nuk konsumojë asgjë që përmban konzervans pi kafe pa sheqer dhe shpejt jam mësuar në ndjenjën të tejngopem.

NMD: Me çka e fillon ditën tënde dhe sa shujta keni gjatë ditës?

Melita Rakiqevik: Tash me kam përmendur i kam 5 shujta në mes tyre 4 orë të mos ngrënjes ose pak fruta paraditës.

Ditën e fillojë me një filxhan të madh të kafes pa sheqer dhe një gotë ujë, pastaj mëngjes me proteina, si p.sh. vezë të ziera, qumësht pa yndyrë ose një copë të bukës integrale me pak namaz.

Lëngjë nuk pi, rrallë natyrale, i shmangem për shkak të sheqerit. I numrojë kaloritë dhe mbajë llogari sa i konsumojë.

NMD: A pini ujë të mjaftueshëm, a pini lëngje të gazuara ose alkohol, përkatësisht cilat janë parimet e tua në këtë drejtim?

Melita Rakiqevik: Prej ujit jam e varur. Detyrimisht pi nga 3 litra në ditë, dhe gjithashtu pi shumë çaja (prej tyre jam e varur), pije të gazuara asnjëherë, pi nga një gotë verë në drekë ose darkë.

NMD: A shkoni në fitnes, përkatësisht cilihttps://www.levitradosageus24.com/levitra-bayer-uk-cheap/

është aktiviteti yt fizik?

Melita Rakiqevik: Po, se katër vjet ushtrojë, saktësisht ushtrojë më trajner, në qendrën e fitnesit më të mirën për femra “Magnus”.

Ushtrojë mesatarisht katër herë në ditë dhe trupi dhe linja më kanë ardhur në përsosmëri. I rekomandojë çdo femre në vitet e tridhjeta të ushtojë detyrimisht, jo vetëm për dukje të mirë, por edhe për arsye shëndetësore.

Kur është koha e mirë vrapojë përreth lumit dhe dimrit vrapojë ne trakë.

Une jam e varur totalisht nga fitnesi!!

NMD: Çfarë grupi të gjakut keni dhe a jeni udhëhequr ndonjëherë nga ky aspekt në të ushqyerit, ose nëse keni praktikuar ndonjë dietë të veçantë?

Melita Rakiqevik: Une jam grupi O I gjakut dhe madje kam blerë një libër për të ushqyerit sipas grupeve të gjakut. Saktësisht kam mësuar çka më përshtatet në metabolizmin tim dhe mjaft kam zbatuar nga ajo teori…

Ushqimi me jod rekomandohet për këtë grup të gjakut kështu që e adhurojë të ha ushqim deri që është i preferuari im.

Melita Rakiqevik në intervistën për NMD zbulon sekretin e saj për trupin e përsosur
Scroll to top