Si I kam humbur 70 kilogram për një vit

Велика Ангелкова од Скопје

Para se të fillojë me historinë time të shkurtër, nuk mundem të mos e them mendimin tim për ushqimin. Ushqimi është varshmëri, me peshë të njejtë si çdo varshmëri tjetër, une i admirojë ata që nuk e kanë. Dhe kështu çdo natë pajtohesha me veten që të fillojë dietën në mëngjes, në mëngjes filloja me më shumë ushqim, dhe prap e hidhëruar me veten dhe ashtu në rreth. Një rreth i madh, i gjatë dhe i tmerrshëm.

Nga miqtë morra rekomandim per Protekal. Dhe jo që besimi ishte shumë i madh por kurreshtje kisha. U lajmërova dhe caktova termin. Pas dy ditësh tashmë isha në praktikën e Protekalit dhe më priti një mjeke e këndshme, e qetë dhe me shumë shumë përkrahje morale. Filloi të më spejgojë se mund të konsumojë palepeta, akullore, pudingje, çipsa dhe çka jo tjetër, dhe nuk do të ndjejë uri dhe do të jem e lumtur.

Dhe kështu fillova për të ngrënë palpetat e preferume me çokolladë e bananë, kroketa të pulës, çipsa, çokollada, pudingje, dhe viti shkonte me minus 10, pastaj me minus 20 dhe pastaj me minus 30 dhe ashtu saktë gjatë një viti më pak 70 kilogramë. Përjetojë momente interesante, me të gjithë njoftohem përsëri, kur ata më takojnë (nuk arrijnë të më njohin ).

Për shëndet most të foli, TOP formë, me Protekal më është rregulluar sheqeri në gjak dhe tensioni i lartë i gjakut, dhe kur isha në kontrollë të detajuar mjeku më tha se person më të shëndetshëm nuk ka takuar, e nëse më lejoni pafundësisht do të flas për energjinë, lumturinë, besimin dhe qetësinë që ndjejë.

Dhe ende nuk mendoj se ky është fundi i dietës, por jam e sigurt që është fillimi i një stili të jetesës të re.

Të gjithë ju që keni problemin që kisha une me gjithe zemër ju dëshirojë për këtë dietë dhe takim me Dr. Gordanën.

Shumë faleminderit Protekal!!!

Velika Angelkova

Vazhdimi I tregimit tim:

Para tre muajëve e përfundova dietën Protekal dhe si tregova më herët: Kam filluar një stil të ri të jetesës”. Të jetosh me “stilin e ri” për këto tre muaj nuk kam kthyer asnjë kilogram dhe vetëm tani kënaqësia ime është e plotë. Duke ecur në rrugën e Protekalit rezultatet ishin më se të dukshme, mirëpo edhe pse kam filluar verbërisht të besojë në çdo fjalë të Dr.Gordanës, ekzistonte një dozë e vogël e frikës nga ajo çfarë do të ndodhë kur dieta të mbarojë dhe do të kthehen kilogramët.Tani unë shoh se frika ime ishte absolutisht e pajustifikuar.

Siç edhe tregova tashmë, shëndeti është kthyer në gjendje “idealizmi”, tensioni I gjakut, sheqerin e gjakut dhe kolesteroli dhe për herë të parë janë në vlerat e tyre ideale, por skepticizmi gjithmonë është prezent,dhe vendosa të bëjë eko në organet e brendshme. Ishte e përsosur.

Të mos harrojë, gjithmonë e pys veten, por edhe njerëzit rreth meje më pyesin, çka me lëkurën e tepërt? E me këtë dietë kjo çështje nuk ekziston. Jo rrallë më ndodh të ngreh bluzën dhe të tregojë se vërtetëhttp://www.viagragenericoes24.com/viagra-casero

nuk ka lëkurë të tepërt. Ky është Protekali.

Nuk ka dyshim-stili i ri i jetesës-mënyrë e re e të shikuarit në gjëra. Dhe përfundimisht të ju tregojë lumturia është pjesë e jetës sime në çdo aspekt- të hyjë në çdo butikë për të blerë xhinse numër 28, dhe këtë e kam arritur sot! J

Si I kam humbur 70 kilogram për një vit
Scroll to top